Welkom bij Engels Group

PARTNERS IN SUCCESS

 
Elektrogroothandel D. Engels  is uw betrouwbare partner in het hele traject van de aankoop van uw electrisch huishoudtoestel tot dienst na verkoop en herstellingen.
www.engels-electro.be
 

 
Invoerder van de meest vooruitstrevende merken voor onder andere elektrische verwarming, warmtepompen, airconditioning en zonne-energie.
 
 
 

Engels Group is een familiale onderneming die dankzij haar vooruitstrevende ingesteldheid steeds nieuwe markten en domeinen heeft geëxploreerd. Zo is de Engels Group nu uitgegroeid tot een overkoepelende groepering van 3 divisies: Electrogroothandel D. Engels, Thermo Comfort en Engels Surfaces.

2020 - Engels Design and Decoration wordt Engels Surfaces!
Als marktleider in Solid Surface hebben wij ons assortiment verder uitgebreid. Ook AVONITE en GETACORE, alsook onze eigen reeks MARBLE bieden wij vanaf heden aan. 
Als exclusief invoerder en verdeler van AVONITE, Studio Collection en AcryBright™ breiden we ons aanbod in materialen ook verder uit om onze klanten een ruimer aanbod te bieden.
Hiermee ontstaat een samen een totaalpakket waarmee je voor elk project de perfecte afmeting, dikte en kleur in huis hebt. 

Vacatures

THERMO COMFORT is één van de belangrijkste spelers op de markt van airconditioning en warmtepompen in België.
Voor de uitbreiding van ons technisch team zijn wij dringend op zoek naar:

Koeltechnieker | Hersteller  M/V

Uw functie:

Met rijbewijs C kan je over gans het land het cliënteel van ons bedrijf op een klantvriendelijke manier beleveren.

Na een opleidingsperiode krijg je de mogelijkheid je vaardigheden te ontwikkelen en een kwalitatieve service aan onze klanten te bieden.

Je bent positief ingesteld en houdt van teamwork?

Stuur dan je kandidatuur met CV en foto naar me@engels.be